perjantai 18. maaliskuuta 2011

Skedekisa

Eli kerro paras mahdollinen syy lopettaa skedeys ja voita dekki. Eihän siinä ole mitään logiikkaa. Ei niin, koska tästä paskasta ei niin vain lähdetä. It's like the Mafia, and once you're made, you're made. Dekissä on Jutilan piirtämä känniromanttinen grafiikka, jossa teinipojan paljas ylävartalo viittaa lajin homoseksuaaliseen luonteeseen.

Dekkiä myy Lamina. Ja käykää kattomassa vaikka tästä, että mistä siinä hommassa taas oli kyse.

10 kommenttia:

  1. Kesällä on kiva juoda kaljaa ja skeitata, seuraavana päivänä on krapula, joka pitää tasottaa ottamalla parit oluet. Jos jatkaa samaa rataa, ihmisestä tulee akoholisti. Tuon jälkee ei oo kiva skedettää..

    VastaaPoista
  2. En koskaan oppinu Ollieta miun törkeen hienolla, Kanarialta tuodulla, Miami Mice, Turbo kakkosella ni virttu lopetin siihen. Ei oo läskien laji.

    VastaaPoista
  3. siks ku haluun ton dekin se on paras syy lopettaa

    VastaaPoista
  4. Koska siinä voi mennä hiekkaa pyllyyn.

    VastaaPoista
  5. Kun se vitun kalalauta ei nouse siitä asfaltista millään vaikka puristais paskat housussa ja hiki hatussa. Sitten saat kuningas idean ku oot moneen kertaan todennut ja todistellut itselles, että tekniikassanihan ei voi olla vikaa vaan lauta on liian painava. Kaverin papan autotalliin ja hiomakoneen johto seinään ja alkaa armoton hiominen, jotta lauta kevenee...no jos tuosta vielä vähän ottaa kun näyttää niin paksulta ja on vielä varaa ottaa ja tuosta ja tuosta. Sitten gripit sun muut härpäkkeet kiinni ja koulun asfaltille elvistelee "uudella" ja erittäin kevennetyllä kalalaudalla...eka yritys ja varmasti nous ilmaan, mutta niin se paperin ohut lautakin katkeks, VITTU! Ja toisena syynä voisin mainita, kun kukaan ei nykyään vaan hinkkaa sitä lautaa edes takas ja ota sillä tavalla vauhtia, siirry paikasta toiseen jne vaan nykyään potkitaan toisella jalalla, vittu ne mitään potkureita ole, prkl! Näihin syihin oli hyvä lopettaa tuo laji ja panostaa siihen toiseen lieve ilmiöön, eli alkoholismiin.

    VastaaPoista
  6. Skedeys on elämäntapa eikä sitä lopeteta vasta silloin kuin kuollaan;)Ihan pirun siisti dekki muuten on;D
    -Panda-

    VastaaPoista
  7. Ostin laudan -80 luvun lopulla, enkä koskaan oppinut sillä ensimmäistäkään temppua saati edes perus juttuja. Vuosikymmenen vaihtuessa huomasin että ei sellasella kasarimallilla nyt kehtaa kotipihaa pidemmällä näyttäytyäkään...

    Nurmella ja hiekalla skeittaaminen oli entistä tuskaisempaa ja niinpä syksyn ensilumet peittivät arvokkaan urheiluvälineeni roudan alle useammaksikin talveksi.

    Lauta on vieläkin tallessa, muistuttamassa tästä hienosta harrastuksesta joka on ollut niin tärkeä osa elämääni jo yli 20 vuotta.

    Kokemieni vastoinkäymisten valossa olen tullut siihen tulokseen että on aika lopettaa se mikä ei koskaan oikein alkanutkaan, sillä joskus täytyy mennä, jotta voi taas tulla.

    \,,/ SLAYER

    - Emmi -

    VastaaPoista
  8. skedeyksen lopettamiselle on yks syy eli alkaa pelaa lätkää ja dokaa vitusti

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Naapureiden mielenterveyden takia skeittauksen lopettaminen olisi järkevin vaihtoehto, koska juhannuksena tehtiin miniramppi omalle pihalle naapurin vastarinnasta huolimatta.

    Nyttemmin meijän pihalla kolistelee justiinsa tommosia grafiikan mukaisia puolialastomia hikisiä ukkoja harvase päivä rullalaudoilla ja saatanan kovilla renkailla.

    VastaaPoista